Get Adobe Flash player

6.Sınıf İngilizce Test 2 Cevap Anahtarlı




1.
There are ………….. of water on the table.
A) four glasses
B) a glass
C) a kilo
D) any
2.
…………. money do you spend every week?
A) How much
B) How many
C) What
D) Who
3.
Twenty …………. five equals fifteen.
A) divided by
B) plus
C) minus
D) multiplied by
4.
Ali: ……………………………….?
Veli: It is rainy.
A) How much is it?
B) What time is it?
C) There is water.
D) What is the weather like?
5.
There …………. four seasons in a year.
A) is
B) are
C) am
D) can
!NG!L!ZCE 6
140
6.
…………. children are there in the classroom?
A) How many
B) Who
C) How
D) How much
7.
Four …………. eight equals twelve.
A) plus
B) multiplied by
C) divided by
D) minus
8.
A: What is the weather …………. today?
B: it is cold today.
A) like
B) with
C) of
D) in
9.
We've got a............ of honey.
Bofllu€a hangisi gelir?
A) tin
B) bar
C) can
D) jar
10.
She's got a............ of pens
Bofllu€a hangisi gelir?
A) more
B) lot
C) much
D) a little
!NG!L!ZCE 6
141
11.
Have you got a............. of peas?
Bofllu€a hangisi gelir?
A) slice
B) bar
B) can
D) jar
12.
Are there two.................of chocolates?
Bofllu€a hangisi gelir?
A) can
B) bars
C) loaf
D) jars
13.
We've got.................. tea but.....................a little.
Boflluklara hangisi gelir?
A) any / some
B) to / in
C) some / only
D) can /tin
14.
Have you got a .................. of soap?
Bofllu€a hangisi gelir?
A) from
B) can
C) tin
D) bar
15.
How …………. days are there in a week?
A) much
B) some
C) any
D) many

TEST VII
1. A
2. A
3. C
4. D
5. B
6. A
7. A
8. A
9. D
10. B
11. B
12. B
13. C
14.D
15.D






Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Üye Giriş Formu

Şu anda 2197 ziyaretçi çevrimiçi