SINIFÖĞRETMENİM.COM

Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul, Lise Tüm Dersler © 2016 Üyelik Gerektirmez

TEST V
1. Where did you .................. yesterday?
a) went
b) will go
c) goes
d) go
2. .................. wrote it to you?
a) What
b) Which
c) Where
d) Who
3. I.................. mary 2 hours ago.
a) see
b) saw
c) seen
d) sees
4. My father .................. home late last night.
a) come
b) become
c) came
d) coming
5. My mother .................. a present for my birthday.
a) bought
b) sold
c) ate
d) drank
6. I.................. at 7 o’clock everyday but I.................. at 8.30 yesterday.
a) get up / gets up
b) get up / got up
c) gets up / get up
d) get up / get up

7. Where .................. Ali go yesterday?
a) do
b) did
c) was
d) does
8. What did he .................. at the zoo?
a) saw
b) see
c) seen
d) is seen
9. Edison .................. the light bulb.
a) invented
b) invents
c) invent
d) discovers
10. Halide Edip .................. a Turkish writer.
a) was
b) were
c) is
d) are
11. I .................. in Kayseri.
a) grow up
b) grew up
c) grows
d) grow

TEST V
1. d
2. d
3. b
4. c
5. a
6. b
7. b
8. c
9. a
10. a
11. b


..........................................................................................................................................................

Yorumlar   

 
0 #9 Im not youunderstand 06-01-2016 21:59
her yerde bu var çok basit ve hatalar var hiç begenmedim :-*
Alıntı
 
 
+1 #8 Rahi 29-12-2015 14:54
;-) iyi deil alıntı yapılmış
Alıntı
 
 
0 #7 123334 16-11-2015 14:10
bu testte baya bir yanlış var gibi ve her yerde aynı tst var :-? :-* 8) :-x
Alıntı
 
 
0 #6 Cagatay 28-04-2014 11:55
her yerde aynı sorular ya cok basit
Alıntı
 
 
+10 #5 nothing 05-06-2013 14:24
8 nasıl c anlamadım soru cümlelerinde fiil V1 olmycakmıydı ?
Alıntı
 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile